BLURRIBLURR






SISTA OKTOBER

Tänka sig att oktober redan är slut. Satan i gatan vad fort tiden går! Innan man det ordet av så är det Julafton. Måste börja titta på julisar redan nu känner jag, annars blir december en dyr månad.

Det var himla kul på kryssnigen i alla fall! Dansade tills fötterna ramlade av! Woooop! Men nu måste jag skynda ner till gymmet, ska köra body pump med Malin! Bjussar på lite bilder sen. Pusshej!



KALAS

Nu sitter jag på bussen påväg från jobbet. Slutar egentligen klockan sju men hade inarbetad tid som jag passade på att ta ut. Ska åka till Tobbes mamma som fyller år idag. Grattis till henne ! Har med mig lite presenter så vi får hoppas att hon blir nöjd. Praade även med mig köra mamma idag som kom hem från Spanien igår. Pappa var också med. Stackarn hade varit lite dålig så det var tråkigt. Men skönt för dem att komma iväg på lite semester. Ska fira pappa på lördag då an fyller år imorgon. Ska bli nya med lite kvalitetstid. Nej nu ska jag kliva av bussen och istället hoppa på tuben. Ha en trevlig kväll !

SÖNDAGSMYS




Varm choklad med grädde samt pepparkakor :)

NYTT



Äntligen har de kommit, mina gardiner. Så fint, så nöjd !

FRULLE

Just nu sitter jag och äter frukost. Ensam. Hampus ligger fortfarande och sover och jag orkade inte vänta på han längre.

Det här blir en trevlig lördag! Vid lunchtid ska jag möta upp Malin för att kika lite i centrum. Sen runt fyra så ska vi vara här hemma + Amanda + Hampus och hans grabbar! Ikväll åker vi alla iväg på en kryssning! Trevlans! Ska bli så himla kul att träffa Amanda igen, efterlängtat!



NICE

Sitter här hemma i soffan och myser med en kopp te. Dagen på jobber har fungerat bra. Fick höra att en av mina kollegor sagt upp sig. Känns trist, men förstår henne samtidigt. Var hemma innan Tobbe och lagade en snabb middag.
När han kommer hem, gissa vad han har i handen......




SWEEEET !


HAMMARBY

Tjoflöjt! Precis i detta nu sitter jag i eriksdalshallen och tittar på Bajen - handboll! Skoj! Det rycker lite i handbollsfingrarna mina måste jag medge... Till sällskap har jag min älskling och lillebrur!


NU SMÄLLER DET

Nu ät jag ute på vift igen. Har tid om en timme. Återkommer när allt är klart :) Blev ingen läppkorrigrring igår. De får inte gå in och spruta förrens efter ett visst antal veckor. Så den 29/11 blir det gjort. Ganska tacksam över att jag slipper se hemsk ut idag när jag är ute och åker.

LIPS

Då var det åter igen dax för ett återbesök på Akademikliniken för att kontrollera hur allt ser ut. Idag ska jag ev få korrigera det lilla som är assymetriskt, annars blir det först om sex veckor.
Min snälla älskling kör mig så det är sknt. För kommunalt vill man inte åka om man har nysprutade läppar hahaha. Duckface here I come !

Imorgon ska jag ut på äventyr igen. Det är en liten hemlighet som ska genomföras som jag planerat länge. Och imorgon ska det äntligen ske. Kul att få lite reaktioner.

har pratat med min fina pappa idag. han och mamma är på Teneriffa och gottar sig en vecka. Men det är de mer än väl värda. Ska bli mys när de kommer hem, får bjuda ver dem på en smarrig middag.
På tal om smarrig middag. Jag och Tobbe köpte rökt lax från delikatessdisken till middag. Så sjukt gott !!

Nej nu ska vi straxt åka så bara börja klä på sig när ma nska ut i denna kyla !

Kolla vad jag hittade och fick med mig hem. Lyckades övertala Tobbe om att jag förtjänade det ;)

VADÅ JULSTÄMNING !!


NAJADEN

Jag är så himla trött idag. Alltså, extremt. Försöker piggna till lite för snart ska vi ner och skaffa gymkort på najaden. Nu blir det träning på riktigt igen! Sköj! Sen ska ja bara hem och däcka i sängen. Roligare än så blir inte min tisdag. haha, världens tråkigaste inlägg.

TANDIS

Mycket har hänt sen jag senast skrev av mig lite här. Måste bli bätte på detta ! Peronalmötet gich faktiskt hyfsat bra. Har också nu äntligen efter att ha jobbat varje helg i över ett år fått ledigt varannan söndag. Känns helt underbart. Kunna träffa nära och kära på söndagar och göra vad man vill en lrdagkväll då man ändå är ledig dagen efter. Så från och med nu är jag ledig söndagar jämna veckor.

Har även färgat bort min dassiga utväxt så nu känner jag mig fräsch igen. Börjar vänja mig med mitt egna hår. ibland känns det hemskt men samtidigt så skönt. Så ska vänta ett litet tag till innan det sätts in någpt nytt. Hur länge jag väntar, det återstår att se. Var uppe med tuppen imorse då jag skulle bege mig mot Nynäshamn och tandläkaren. Var nog sista besöket där, blir nog så att jag byter till någon närmare. Allt såg finfint ut och besöket kostade mig endast 50 kronor pga bidraget man får varje år. Känns bra, kan man lägga dem pengarna på något så mycket roligare.

Är precis hemkommen och ska straxt laga mig något till lunch. Älsklingen sover som bäst i sovrummet. Stackaren åkte till jobbet straxt inna 01:00 men kom inte hem förrän 8:15. Känns lockande att lägga sig intill, men jag ska inte sova bort hela dagen. Får vänta tills han stiger upp helt enkelt.

HEJHEJ

Ååh jag stör mig på att man inte kan välja kategori på inläggen när man bloggar via appen. Men men. Sandra här iallafall.

Gårdagen var fin, riktigt fin. Avslutades med lite chokladpudding, lite snackelisnack och vin hemma hos Sofie. Sov över på soffan gjorde jag också efter som jag missade bussen! Idag har jag däremot inte gjort mycket. Varit förbi hos Sofie en sväng igen för att klippa in löshåret. Den där Sofie alltså, sicken brutta! <3



FIN LÖRDAG

Woop! Snart far jag till Hässelby för att bli långhårig minsann! Malin är go och följer med, skulle bli himla långtråkigt att åka den långa sträckan själv! När jag är klar där så ska jag hem till Vickan på en fika. Var så himla länge sedan vi träffades.. Tror det var i juni?! Galet vad tiden går fort, ska bli kul att träffa henne iallafall:).

Mot kvällen drar jag mig hem till Sofie för en myskväll. Så det kommer bli en fin lördag med fina tjejer!


MIDDAG & IDOL

Hejsvej! Denna fredag bjuder på middag och idol hemma hos Malin & David. Trevlans!



TORSDAG

Då har denna torsdagen passerat. måndag för mig. Usch, en hel vecka kvar tills jag är ledig igen.
Dagen har varit bra. Startade morgonen med att hitta små kärleksmeddelanden av Tobbe utspridda i lägenheten. Kan dagen börja bättre?! :)

Kom hem för en timme sen och har precis ätit en liten middag. Orkde inte laga någpt så blev ett litet hopplock av saker vi hade hemma.
Imorgon har vi personalmöte på jobbet vilket brukar benämnas under KAOS !
Men våran chef tror vi kommer klara deta på en och en halvtimme när det sista tog fyra. Hur ska detta gå. Han ska även juda på middag efteråt, är väl bara Donken som har öppet så sent Haha. Nej men det ska bli spännande.

Nu blir det soffmys med min älskling !


RESULTATET

Himla klurigt att få till färgen på bild, så som det faktiskt ser ut i verkligheten. Men här kommer en bild iallfall! Nu ska bara löshåret i på lördag sen är min makeover helt klar! Kul med förändring! :)




MAKEOVER

Började dagen med en sovmorgon. Då de tinte fanns tid i tvättstugan blev det en förmiddag framför Tvn. När klockan bliit 15 traskade jag iväg till bussen som tog mig till Nacka. Mötte upp Sandra och gjorde henne till en höstigt mustig brunett..HETT !
Fick ett nagellack från essie av min fina vän. Så nu har jag två stycken därifrån. Helt klart de bästa lacken jag prövat. Normalt sett håller ett nagellack i bästa fall igenom första kunden. Efter allt slabbande i vatten, färger osv har man skavt av hälften. Men med dett nagellack kan jag hålla mina naglar snygga en hel vecka utan att ens behöva bättre på det en enda gång. Tack fina du !

Sitter nu i soffan inbäddad i duntäcket och dricker mitt favvote ! Imorgon kommer min fina mormor och morfar hit på besök då jag ska slinga mormor lite. Då får de även kolla in hur vi bor. Ska bli så mysigt att få dem på besök.



                            


NYTT HÅR

Gokväll! Ligger i sängen och målar naglarna jag, ska snart sova.. Idag har Sofie kirrat håret mitt! Åkte direkt efter jobbet mot Nacka och mötte upp henne. Blev en stoor förändring denna gång så jag var riktigt nervös innan. Det blev sjukt bra, jag är sjuuukt nöjd. Hampus också;). Färgen är riktigt riktigt fin! Efteråt gick vi i några affärer och sen åt vi thai! Trevlig tisdagseftermiddag indeed! Om ni är snälla så lägger jag upp en bild imorgon;) puss&godnatt


MÅNDAG

Tjoflöjt! Nu har jag varit riktigt busig och varit uppe en hel halvtimme längre än vad jag borde! Brukar ju lägga mig 22.. Men det har varit en trevlig måndag! Efter jobbet pallrade jag mig till Malin och åt middag, sedan for vi vidare ner till najaden för ett body pump pass. Satans vilken träningsverk jag kommer ha imorgon!!! Men det är ju så sjukt kul. I väntan på att älsko skulle komma hem följde jag med hem till Malin igen för en stor kopp te. Hade turen att Bajen vann idag också= en superglad Hampus! Slutet gott, allting gott! Godernatter, nu väntar sängen!


VOFF&MJAU

Nu har Marie och familj dragit. Det blir alltid lika full fart hemma när Iliaz är igång, hehe. Men det är la kul!! Nu är det true talent och mys i soffan som gäller  Bjussar på lite bilder som jag tog hemma hos papi. Det är så himla mysigt att vara där, så lugnt och skönt och en massa gos med djuren..





FRULLE

Hejhej! Jag och älsko började dagen med att åka och äta frulle hos hans päron. De har precis kommit hem från Las Vegas så vi kikade lite på bilder osv. Inte lite avundsjuk på den resan inte! Vill ocksåå... Dessutom hade de varit så himla gulliga och köpt lite presenter. Fick lite fint från Victorias Secret och sen även ett par vita converse! Tack Tack Tack!! ♥ Nu sitter vi och slappar lite innan Syster och co kommer hit på middag, sen återvänder de till Sundsvall. :(




DÅLIGT SOFIE

Usch vad jag varit dålig på att uppdatera här. Tur att jag har min kompanjon som håller bloggen i liv. Har vait hängig de senaste dagarna. Torsdag morgon blev det en sjukskrivning och kurrera mig. På fredag morgon när klockan ringde var allt frid och fröjd. Åt frukost, gick till bussen och på bussen kom det. Fick sån sjuk kramp i magen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Kände mig spyfärdig av värken. Så gick in på jobbet och alla kollegor sa att det nog bara var att gå till bussen igen. Så det var vad jag gjorde, tio min senare satt jag på bussen påväg he igen. Ringde mamma och beklagade mig, var så himlans rädd då jag aldrig varit med om något liknande. Väl hemma kröp jag ner brevid min fina och bad honom hålla om mig. Klockan ringde och där låg jag sen ensam kvar i sängen. Nån timme senare ringde mamma för att kolla hur det var med mig. Gick upp och åt lite knäckebröd. Spenderade resten av dagen i soffan med duntäcket över mig. Fick över Dennis på en fika då han skulle kolla in vårt place. Imorse var allt som vanligt så blev en heldag på jobbet. Dagen rullade på som den skulle. När jag slutade stod min prins utanför sittande i sin vita hingst(läs bil). Hem och åt middag. Så tråkigt nu när Tobbe bara äter samma kost då han följer en diet. Man blir inte själv så inspirerad. Nu sitter vi här och myser i soffan framför en film. Sådär, nu har jag uppdaerat mig lite så jag slipper ha dåligt samvete :)

HEMFOSA

Hejhopp! Sitter hemma hos pappa i hemfosa där även syster och Co. håller hus! Trevligt att träffa dem! Gulle iliaz! Nu har vi ätit en brakmiddag, jag tror jag kommer vara mätt i ett halvår...


ÄNTLIGEN!!

Har gått igenom hela stora staden efter den perfekta väskan som jag länge varit på jagt efter.
Åhlens City hade inte något som passade damen, så blev en tripp till NK och där stod den och väntade på mig.
Blev även en ny plånbok som även det var på tiden då den gamla gjort sitt !


                               
                               

                             


HÅRET... det lilla man har


GAMMAL MJÖLK

Imorse mådde jag så satans illa. Så fort jag reste mig upp, satt upp, så blev jag likblek i hela ansiktet och mådde skit. Kom alltså inte ur sängen på morgonen. Konstigt nog mådde jag hur bra som helst sen mot lunch. Så jag fattade inte riktigt vad som hände där. MEN SEN när jag tog fram mjölkpaketet såg jag vad som var boven i dramat. Eller, vad jag antar är boven i dramat. Den hade gått ut för ca en vecka sen. Den mjölken hade jag gjort en fin stoor vaniljlatte på igår kväll. Så jävla äckligt!!!!! När jag hällde ut den var det fullt med klumpar i botten. usch, mår illa av tanken. Hur fan lyckas man...

SMOKIN' HOT

ÅÅÅH, idag kom Essie beställningen. 5 lack hade jag beställt, blev smokin'hot, angora cardi, big spender, lady like och ett överlack. Jag har ju 8 st sen tidigare men smokin'hot och lady like är nog mina favoriter, just nu:). Essie utklassar alla andra naggelack, de har så himla mycket fina färger, torkar satans fort och håller länge. Väldigt väldigt prisvärda!
I just love love love them!


Malin och jag var ju nere på Najaden också, fick 10 dagars provträning som vi tänkte sätta igång med redan imorgon! Jag känner nästan att det lutar åt najaden iallafall. Även fast det är dyrare än friskis så känns det mer prisvärt för mig. Men vi får la se efter dessa 10 dagar hur man känner!



KORTHÅRIG ?!

Sådär, då var man påväg till jobbet på sin lediga dag. Något av en dålig vana. Ska plocka ur löshår på min fina kollega. Blir även att klippa igenom hennes toppar och göra henne fresch ! Har vi tiden på våran sida blir även bag kortvågig. Känns sisådär, men är väl behövligt. Älskar känslan av att kunna dra fingrarna igenom håret utan att känna alla fästen. Vet dock att jag snart är tillbaka i extensionsträsket igen. Men en klippning samt massor av inpackning försvinner samvetet om att jag ALLTID säger att jag INTE ska sätta i nytt hår igen. Är man beroende så är man. Senare idag kommer pappa förbi och hämtar upp den gamla soffan som för tillfället tar upp hela förrådet. Den har varit med om mycket den där soffan. Många flytter, att den ens håller ihop. Lite senare när pappa varit hem med soffan kommer både mamma och pappa in till oss igen. Då blir det extreme makeover på mamma. Ska bli supermysigt att ha dem hemma i mitt eget hem. Visa upp hur vi bor nu när all kartonger är uppackade samt möblerna på plats. Gårdagen flöt på utan problem började med en välbehövlig sovmorgon. Därefter var jag fast besluten om att dra ut för lite frisk luft och kolla upp området lite. Av det jag såg är jag helt övertygad om att vi kommer trivas hur bra som helst. Blev en tur till affären för att införskaffa lite nödvändigheter. Kvällen bestod av styrelsemöte i våra Brf. Roligt att veta vad som händer i vår lilla förening. Kändes väldig personligt. Nej nu ska jag kliva av bussen och möta upp min kollega. Ha en toppendag !

TISDAG

Tjoflöjt! Dagen i ära har inte varit direkt spännande, samma vanliga som rullar på. Åkte samma tåg som Malin hem efter jobbet. Vi bestämde oss för att ta samma tåg imorgon också för att sedan gå direkt till Najaden. Kolla vad de har att erbjuda. I förra veckan kollade vi in Friskis och Svettis, men jag tyckte de hade lite dåligt med konditions maskiner. Billigt värre dock! Så det kanske är värt det i slutändan. Tycker det är sjukt svårt att välja, men vi får väl se vad det blir tillslut.

Jaja, vi får väl se hur det går imorgon. Nu blir det till att göra absolut ingenting, förutom att pussa på herr Hampus och glo tv då :)



IDIOTER

Min dag började bra med en riktigt bra frukost för att vara jag. Rostade mackor och mitt bästaste te
Rooibos vilda bär från Kränku :)
Bussen var som vanligt full av snorungar som inte kan hålla klaffen utan gärna berätta för HELA bussen om den där killen eller festen de varit på som slutade i total katastrof. Där hjälpte inte ens hörlurarna på högsta volym för att hålla kacklet ute.
Var man sådär själv eller ?!

Resten av dagen flöt på bra. Hyfsat lugn förmiddag som övergick i en helt okay eftermiddag. Dagens utvalda, nämnvärda kunder: En tjej som i en halvtimme velade om hurvida hon skule färga håret eller ej. En kille med Tintinlugg samt en tunnhårig herre som med hopp om att dölja flinten önskade en rockabillyfrippa. Kanske ska börja dela med mig av dessa människor haha !

Efter jobbet hade jag tid för att fixa mina naglar som  såg förjävliga ut. Men fy tusan vad illa det blev ! Därav rubriken. Bad om en dov grön höstfärg och jag får spygröna skrikiga svinfula naglar. Och inte nog med det, idioten filar ner hela mina naglar under tipparna så nu är de korta igen. Usch, synd att man inte är så kaxig när man väl står där. Trots att jag tjafsade lite verkade de inte fatta hur arg och missnöjd jag var. Så nästa gång jag ska till forum ska jag gå dit och ställa till en scen. Se vad de har att säga liksom. Målet är att få pengarna tillbaka så bara att sätta på sitt stoneface och skrika lite. Så på busen hem tog jag min nagelfil och gjorde något åt dessa katastrofala naglar. Så nu är det inget skrikigt kvar. Blev istället naturliga, lite glittriga naglar.

Idag är det även min fredag då jag nu är ledig i TVÅ hela dagar. Ska bli helt underbart. På onsdag kommer mamma och pappa hit för att kolla hur vi har det i lägenhetet. Sist de var här lämnade de bara alla kartonger och åkte hem igen. Ska även göra något åt mammas hår. Bort med sommarhåret och istället skapa en mustig, copprig höstfärg :)
Ska även tillbaka till Akademiklinikrn på återesök för läpparna. Ska då få korrigera det som blivit lite ojämnt och kolla så allt annat ser bra ut. Så kommer då se ut som en liten anka haha.

Nu ska jag få i mig något till middag tänkte jag. Tobbe äter för andra gången ikväll eftersom han snart ska åka iväg och jobba. Så blir att somna själv inatt igen. Usch och blä !




Såhär ser mina naglar ut nu. Man ska kanske skämma bort sig själv och köpa
några fina höstiga nagellack från Essie som jag och Sandra kollade på ! TIPS på färg ? ;)


ADELE



Sicken röst denna människa har. Helt sinnes. Så himla avundsjuk, vill också vara så duktig.


OLEDOOLYCKAN

Dagen började med en himla massa otur, vädligt stressigt på jobbet också. Trodde verkligen att det skulle bli en katastrofdag. Men trots att olyckan varit framme så har dagen faktiskt varit bra :) Hade med mig en paj till jobbet också, som jag bakade igår. Har ingen aning om den var god eller inte eftersom jag är så snorig så att jag inte  känner av nån smak, haha. Men det verkade ju gå hem hos kollegorna, tur var väl det!

Nu ska jag fortsätta med kurerandet. En massa te med massa honung (eller honiiiiiiing som jag säger) och vila, vila, vila. Känner att jag börjar bli bättre så det ger ju resultat! Jag ska nog bli frisk till helgen sörru!



DÅ KÖR VI

Som sagt. Nu ska jag ta tag i detta med att blogga igen. Sandra är ju en veteran i jämförelse med mig.
Men nu tar vi nya tag och håller igång detta !



                                                 
                                                   Älskar mina blonda toppar men snart ryker de :/


FÖRÄNDRING FÖRNÖJER

Hejsvej!
Nu tar vi en nystart, börjar på ny kula, tillsammans med fina Sofie. Det blir nog bra det här, och kanske ger det mig lite mer lust att blogga. woopwoop!


RSS 2.0