HALL

Nu är vi på g här hemma. Tur att man har en händig man. Med lite hjälp från mig har vi åstadkommit mycket. Är supernöjd hittills.
Idag ska vi se om vi hittar ett avlastningsbord och ett skoställ som faller oss båda i smaken.

Så kul att vi börjar med detta, börjar kännas mer som vår lägenhet nu :)


SÖNDAGSMIDDAG


26 FEB

Oj sicken trevlig lördag det var igår då! Mötte som sagt upp Sofie för att äta på Faros. Fick bli en trerätters denna gång med. Så himla gott och mysigt. Efter middagen så for jag hem till David och Malin där resten av kvällen spenderades. Jovars, fina grejer det.

Nu ligger jag i sängen och väntar på min man som är iväg och köper frallor! Storfrukost! Eller brunch kanske man ska kalla det..



FAROS

Hejsansvejsan! Nyss hemkommen, har varit med älsklingen i massa sportbutiker för att hitta lite träningskläder. Jag hittade minsann handskar, väska och två par byxor! För en billig peng också, så jag är väldigt nöjd. Nu är det bara ett par nya skor som behövs men det får nog vänta ett tag. Hampus däremot hittade inte ett smack. Han vet inte hur man shoppar inte.

Om en kvart ska jag pallra mig till tåget . Ska in till söder där jag möter upp Sofie innan vår lilla date. Det blir middag på Faros. Kommer bli asabasa trevligt vettni! Nu måste jag nog fixa det sista så att jag inte kommer försent, pusshej!


GRATTIS SOFIE

Tänkte bara kika in och gratta världens finaste Sofie på hennes födelsedag! Hipphipphurrraaa!!!

Har ju tyvärr inte kunnat träffa damen idag men på lördag ska vi på en liten middagsdate i hennes ära:)


BEROENDE?

Hampus har talat. Tydligen får jag absolut inte köpa ett endaste litet nagellack till under detta år. Jag undrar varför.....


LUNCH MED MAMI

Tisdag då. Arbetsdagen har rullat på som vanligt, har dock varit lite trevligare eftersom mamma kom ut och lunchade med mig vid 12:30. Det blev en god lunch på waynes precis utanför kontoret. Tänka sig om man kunde ha det så varje dag, ha råd att äta ute och luncha med massa vänner/familj hela hela tiden! Vore gött.

Annars då? Inte mycket som händer och sker. Har mått lite dåligt både igår och idag, haft värsting ångesten över att jag trott att jag tappat bort mitt favoritarmband (det visade sig att det låg i säkert förvar hos amanda) och så har jag även varit på spinning. Inge vidare spinningpass idag men det fick duga. Nu ska jag snart hoppa i säng och så får vi hålla tummarna på att lilla jag mår bättre imorgon. Tjingelingen!

TRÖTT

Sitter på jobbet och det finns inget att göra. Man blir så seg dessa dagar. Nästa kund har jag inte inbokad förrän om en och en halv timme. Så jag hoppas på att det kommer några dropin däremellan.

Denna vecka är jag ledig söndag vilket innebär att jag jobbar imorgon. Usch, alltid lika segt att jobba sex dagar i rad. Men så värt det eftersom jag får träffa hela underbara släkten på söndag. Då bjuds det på kalas eftersom jag blir ett år äldre på torsdag.
Känns tungt att det dock kommer saknas en väldigt speciell person. Kommer dock ha henne i mina tankar.

Nej nu ska jag fixa lite tvätt här på jobbet så går det i alla fall lite tid av de fyra timmarna jag har kvar..


SLAPPELISLAPP

Idag är det bara att slappa som gäller. Hampus ligger nerbäddad bredvid mig med hur många kuddar som helst och sover. Jag har lite tråkigt, blir ju rastlös så fort. Klickade hem lite smågrejs från H&M HOME. Kuddar till soffan och lite ljus osv. När lönen kommer så ska vi åka och leta efter en fin matta också, som vi har skjutit upp så länge! Det blir nog bra det hä vettni. Lite mer hemtrevligt!




ÖREBRO

Hejhopp! Igår efter jobbet tog vi vårt pick och pack och åkte till Örebro. Till Amanda som hade inflyttningsfest! Kul att se hur hon bor, en stor fin villa tillsammans med en massa vänner, jätte fint! Trevlig kväll och väldigt fint att träffa damen igen. Nu är vi dock hemkomna, tryckt i oss lite sambalburgare och väntar på mamma och Co. som ska komma över. Det blir mys, fruktsallad och mello!


KÄRLEKSDAGEN

Alla hjärtans dag idag då! Medan alla andra har sprungit runt med blommor, presenter och gjort fina middagar så har jag och Älskingen firat på ett helt annat sett. På en spinningcykel! Haha! Fina grejer det. Nu är vi båda helt slut, ligger i soffan och äter lite morötter och avocado!

Men en fin överraskning har vi minsann fått idag. När jag kom hem hängde det rosor på dörren till oss från Hampus Mami. Himla gulligt:)


ALLAHJÄRTANSDAG

Väckte älsko med en liten present även fast vi inte skulle.
Nu är jag redo för att gå mot bussen och möta Lollo. Ska göra henne till en pudding till mamma :)

Blev en helsvart outfit idag och dagen till ära bröt jag av med röda läppar. Blev lite inspirerad av Sandra.

Så ha en mysig dag allihopa !


REDLIPS

Idag hade jag röda läppar och min nya fina kavaj. Kände mig som en riktig kontorsbrutta jag.


JOBB

Sitter på bussen påväg mot jobbet.
Måndag, usch vad hemskt tänker alla. Men inte jag. Så skönt, ledig igen imorgon och onsdag. Ibland är det skönt med onormala arbetstider.
Idag jobbar jag sista dagen med en av mina kollegor. Tjejen har platsen bredvid mig och det kommer kännas riktigt tomt. Känns som att folk droppar av en efter en. Får bättre jobberbjudanden, får chansen att utforska världen.

Jag fick förresten ett jobberbjudande förra veckan. Blev förfrågad om att jobba utomlands 1-2 år. Kände direkt att det inte var jag men ville ändå få detaljer......

Jag skulle jobba i QATAR. Kallas även för världens rikaste land.
Men som sagt, det passade nog inte in på mig. Tackade lite fint nej.
Inte ofta man får dessa erbjudanden men man ska gå efter magkänslan.

QATAR.... Lockande ?


12 FEB

Hejhej på sig! Middagen i fredags var så himla trevlig, och det bjöds på väldigt väldigt god mat! Tre rätters blev det vilket resulterade att jag nästan rullade hem sen. :)

Gårdagen spenderade jag inne i staden och sen på kvällen var det middag hemma hos mami och co. Åt så jag höll på att dö där också så det har blivit mycket mat denna helg, hehe. Vi kikade på melodifestivalen också, saknade dock systern min då det är tradition att se på det med henne och göra narr av alla. Men eftersom hon är en svikare som helt plötsligt bor i sundsvall så gick ju inte det!!! Bajs Marie! Flytta hem ögonaböj!!!

Idag åt jag frukost, eller snarare brunch, med Sofie uppe i centrum och snart ska jag & älsklingen laga gomiddag.  Bara mysa. Jaaaa, det var min helg det, en bra helg! Nästa helg kommer också bli himla bra, då är det ju Örebro och Amanda som gäller. Hoppas att arbetsveckan går fort som attan.

WINEGUM

Mmmm, winegum te!


FREDAG

Snart ska jag och min loverboy hem till David och Malin på middag. Ska bli riktigt trevligt:)


HELGONET

Har nyss varit på body pumpen med Malin och på vägen hem hämtade jag ut mitt paket från adlibris med böckerna jag beställt! Fjärde boken i Hammarbyserien ska jag börja på nu, helgonet. Hoppas den är lika bra som de tidigare :)



MYS

Nyligen hemma från att ha spenderat dagen hemma hos Lollo och Lincoln.
Full rulle på den lilla sötnosen. Blev även en klippning på honom efter att mamma Lollo försökt :)
Haft en supermysig dag med dem. Gick på en prommenad och utforskade området.
Nu siter jag hemma väntar på att ugnen ska bli varm så vi kan börja med middagen.
Imorgon är det jobb igen 11-20.

Så nu ska jag passa på att njuta av denna lediga kväll..


HAMPER

Jag har en ganska bra man jag. Älskade älsko.


HEMMA

Hejsvej! Nu är vi hemkomna från sundsvall. Har varit en fin helg med familjen. Vi har myst i soffan framför film, busat en massa, ätit tårta och kakor, hört iliaz säga "BILAR" 23816 gånger (han älskar blixten mcqueen), tittat på melodifestivalen, varit och shoppat i birsta, skrattat, hört mange-låten 1236 gånger och dansat loss i iliaz partyrum. Jovars, fina grejer det.

Det enda tråkiga med resan var att Kenneth dog. Vår fina musikgris. Buhu! Så nu ska jag bädda ner mig i soffan med en stor kopp te och sörja kenneths död.

BIRSTA

Iliaz är trött på att gå i affärer.



TÅRTA

Dags för tårtan!



ILIAZ 2 ÅR

Idag fyller älsklingsbebben 2 år! Grattis på lilla Iliaz!




PÅ VÄG

Nu sitter vi i bilen på väg till Sundsvall i snökaos och köer.


SNART SÅ

Nu är det bara till att jobba 8 timmar imorgon sen beger vi oss upp till sundsvall för helgen! Iliaz fyller ju 2 år på lördag så vi ska fira honom :). Gosegubbe! Kommer bli fullt hus där uppe eftersom även mamma och co ska dit. Men finns det hjärterum finns det stjärterum. Lite jobbigt att vädret har fått för sig att balla ur lagom till resan bara, bilfärden lär ju ta himla lång tid bara för det. Men bara vi kommer fram så!

Har läst klart boken nu också. Den var satans bra. Är dock lite ledsen nu över att jag inte har något att läsa. Får hålla mig till mitten av nästa vecka då jag får mer böcker på posten.








SNÖ

Det snöar som tusan ute. Hur mysigt som helst om ni frågar mig.
Idag vaknar jag frisk. Så skönt, så senare idag blir det träning för hela slanten.

Igår kokade jag torsk till salladen istället för att göra en sallad med räkor eller kräftskärtar.
Tobbe blev lite äcklad och påmind av sin stränga diets. Hade i två månader. Och då åt han ändå bara samma sak. Jag kan ändå variera mellan olika saker från havet. Jag har inte ens kört på detta en vecka men känner att det flyter på bra. Kan bara tänka mig hur det kändes för honom, nu förstår jag varför han ibland var på dåligt humör.

Idag är sista lediga dagen i följd. Imorgon blir det jobb igen 11-20. Sen hemkomst blir det då så är glad att jag bara behöver göra en sallad.
På fredag är det dagen jag länge har fasat för. Det är dags för mig att ta farväl, dags att försöka inse att detta faktiskt hänt. Det är svårt, vill bara gå in bland mina kontakter, leta fram ditt nr och ringa. Bara få höra din röst.
Det var inte såhär det skulle sluta, det är inte rättvist.

Med dig bakom mina ögonlock
Tårar längst min kind
Finns det något jag är övertygad om
Du var den starkaste människan jag någonsin lärt känna
Farmor jag älskar dig..


RSS 2.0