SJUKLING

Sitteri soffan och spenderar min lediga dag. Varför ska jag bli sjuk just nu ? Så sjukt jobbigt. Tror dock, peppar peppar att jag är på bättringsvägen. Blir dock ingen träning idag heller och antagligen inte imorgon heller.

Får se hur jag spenderar resten av dagen, disk finns det ju alltid att ta hand om iaf.

Har en liten "detoxvecka" nu. Är inne på min fjärde dag. Består av sallad med fisk som tillbehör. Hittills har det vara blivit skaldjur. Ingen dressing heller. Gör detta för att komma bort från allt småätande, gottegris som jag är.
Känns riktigt bra faktiskt. Blir jag sugen på något tar jag en frukt.
Synd att man inte kan träna dock, kanske hade blivit resultat på vågen då.

Nej nu ska jag bädda ner mig djupt i soffan igen och hoppas på att jag blir frisk snart....

En av mina matlådor...

GOMIDDAG

Har för ett tag sedan kommit hem från en väldigt go middag hemma hos fam Lindhe i pappa Lindhes ära. Hans födelsedag idag ju! Himla gott och trevligt.

Nu har jag redan krupit ner i sängen, har en huvudvärk som inte är nådig. Är så arg och less på denna äckliga ondhet i mitt huvud som har suttit i i några dagar nu så att det känns typ som att jag vill börja gråta för minsta lilla. Värst är nog att jag inte kan läsa min bok som är så spännande. Aja, jag ber till gudarna att den är försvunnen imorgon.......


SOFIE

Hejhopp. Just nu: fika med Sofie!


CV

Då har det gått et bra tag sen jag skrev här. Jag har inte haft någpn inspiration/ lust eller tid att skriva. Tid har man väl knske haft, men bara ine blivit så.
Ledig idag iallafall, så skönt. Känns dock som att hela dagen har gått.
Tog en liten sovmorgon,åt frukost. Sen började det, upp och ner till tvättstugan ex antal gånger. Men nu är allt undanröjt och det sista hänger på tork här uppe i lägenheten.

Har samtidigt suttit och knåpat på mitt CV. Var dags för en uppdatering. Inte min starka sida detta, tycker det är så svårt. Vill ju inte ge folk fel bild av mig. Nu har jag iaf nöjt mig för idag, skickat iväg det för att få lite respons för att få det helt perfekt.

Ska straxt äta lite mat innan det bär av mot gymmet. Blir rygg och mage idag. Kör nog en stund på crosstrainern
också :)
Hade en helt sjuk träningsvärk hela förra veckan. Armarna gick inte att räta ut och benen värkte för varje steg. Visst är träningsvärk skönt, men denna var inte nådig. Så får se hur jag mår imorgon och på fredag. Tycker det är svårt att känna kontakten i ryggen, men det är bara att öva på det :)


Ska bli lite bättre på detta nu !


24 JAN

Seg dag. Hatar när det är lugnt på jobbet, måste nästan ha lite stress annars får jag panik. Ingen ville/kunde träna idag heller och dessutom lider jag av smärtor så jag har inte fått göra av med min överskottsenergi alls idag. Skulle så himla hemskt jättegärna vilja ha en vetekudde just nu.

Föresten så har boken börjat sjukt spännande! Kan inte sluta läsa!



KEPLER

Hejhopp! Filmen igår var absolut sevärd och det var en mysig kväll med mannen min.

Den här söndagen har inte bjudit på överdrivet mycket, ganska skönt. Har handlat presenten till Iliaz som fyller år om ca två veckor och en bok till mig själv. Eldvittnet! Har läst de andra två böckerna av kepler och de var ju satans bra så jag har höga förhoppningar på denna:). Har läst klart alla Mari ljungstedt nu också så jag ska börja läsa denna nu på direkten. Mysa ner mig i vår sköna soffa med en stor kopp te. Fina grejer.



BELLMANS

Sitter just nu på bellmans, mätt och belåten. En fet latte på maten tog jag också ;) Snart ska jag och älsko in på biografen och se senaste holmes filmen.



NU

Passar vovvarna


LATFIA

Jag har blivit så lat känns det som. Orkar inte göra någonting, sitta i soffan och dega är gött. Latat mig med träningen, latat mig med att blogga, plockar inte undan efter mig och bara skjuter upp saker allmänt. Haha. Nej, ändring på det innan det blir till rutin! Skäms på lilla mig.

Har iallafall varit och tränat en sväng idag och det kändes bra trots min täppta näsa. Ligger nyduschad i sängen nu med datorn i knät. Ska dock stänga av den nu och läsa klart min bok istället. Pussa på mannen min ska jag också göra om han kan slita sig från tv-spelet från helvetet någongång.



.....


LISÖ

Sitter hemma på Lisö. Så underbart skönt och mysigt att få komma hem.
Sov i min gamla säng i mitt gamla rum med stjärnhimlen i taket. Kan man sova bättre ?!
Åkte hit direkt efter jobbet igår. Fick god middag och mys framför tvn.
Nu sitter mamma med färg i håret, klippt pappa ar jag också hunnit med nu på morgonkvisten.

Sedan bär det av ner till älskade farmors hus. Kommer kännas tufft men nödvändigt.
Ska bli skönt på ett sätt, att få andas samma luft och minnas alla underbara tider jag fått av henne. Kommer aldrig glömma "den stora" klockan på t-centralen. De gånger vi packat matsäcken och cyklat ner till Dyvik.
Eller alla de gånger man sov över, det var dem bästa nätterna.
Älskade du jag saknar dig så.

Får se hur länge vi blir kvar där. Ev blir det att kolla handboll om tid och humör finns kvar.
Senare bär det av hem igen till älsko.

Nej nu ska mammas hår sköljas och sen är det bara klippning kvar...


STÄDLÖRDAG

Det sinar i plånböckerna. Därför blir denna helg och nästa väldigt lugna och kostfria. Igår mös vi ner oss i soffan med täcke, tända ljus och snacks framför millenum filmerna. Gött. Idag har vi däremot kört en rejäl storstädning av hemmet. Tagit bort allt julpynt och slängt granen också. Skönt att få det gjort. Just nu sitter jag nyduschad med en stor kopp av det goda gröna teet jag fick av morbror jocke i julklapp och fixar naglarna. Snart ger vi oss av till VH för middag hos madre.

Ser fram emot nästa månad! Då har jag både ett besök till örebro och ett till sundsvall inplanerat, kulkulkul!! :)

TRÖTT TJEJ

Åkte hem efter några timmar på jobbet igår. Febern kröp sig på och jag kände mig mer och mer hängig.
Typiskt när jag sett fram emot att träna.
Får friskna till och ta tag under bästa vecka, kanske redan nu på söndag.

Så denna dag har bara varit till för att piggna till. Sov ut länge sen bar det av till Haninge C för att införskaffa nya växter till fiskarna.

Ar precis lagat middag och vänster på att älsko ska komma hem.
Köttbullar med hemmagjort potatismos :)

Fick ett jobbigt besked igår. Hade verkligen hoppats på att denna dg skulle komma. Ville ta ett ordentlig farväl. Även om jag inte riktigt insett att du är borta hade det varit ett steg på vägen.
Men hoppas och tror att det var rätt beslut som fattades.
Älskar min familj över allt annat.

Nu ska jag möta älsko i dörren sedan blir det middag.

Jobb igen imorgon, fredag och lördag sen LEDIG söndag.






LITEN UPDATE

Hejhej! Några dagar utan att jag skrivit nu. Har minsann haft det fint iallafall. Har hunnit med att ta ur löshåret, bio med Malin, färgat håret, middag och trevligheter med folk hemma hos oss, twister!!, träffat Amanda, träffat Syster och Iliaz, varit hemma hos papi, Sigtunahöjden med jobbet.

Fullt ös! Men trevligt! Mindre trevligt är ju dock vilket skämt mitt hår är just nu. Känner mig så himla ful nu utan löshåret, som att jag typ bara har ca 20 hårstrån kvar på huvudet. USCH. Illa. Men nu skjuter jag bort ångesten över mitt hår för ett slag och tar en stor kopp te istället. Lite mys med älsko också så är min tisdag fulländad :)

YEES

Är man en ond människa om man hittar ett busskort och behåller det Nej det tycker inte jag, inte om man inte kan se telefonnr på kortet. När jag dessutom kommer spara ca SEX och ETTHALVTTUSEN på det. Så om jag frågar mig själv är jag nog ingen elak människa. Hoppas på mer tur detta år :)

GYM

Nu ska jag ta tag i detta. Kommer garanterat vara helt slut imorgon. Önska mig lycka till :)

LITE TRÖTT SÅDÄR

Huuaa! Nyss hemkommen från ett spinningpass. Kul men jobbigt. Jag och Malin kämpade på bra! Kommer nog somna gött ikväll. Är så galet seg och trött idag så jag tänkte inte säga så mycket mer. Slänger upp två små bilder istället. Tjoflöjt.





1. glad loverboy. 2.pusspåpäls


SYSTER

Sov ut imorse vilket var välbehövligt. Tobbe kom hem tidigt från jobbet 7:30 (sent för honom)
Mysigt att somna om i famnen på sin älskling.

Gick upp och fastnade framför en Beckfilm. Tog bussen till syster där jag befinner mig nu. Har klippt henne vilket hon har tjatat om länge. Illa med en syster till frisör haha.

Nu mys med lilla Zo'e, ska straxt iväg en sväng med syster sen får vi se vad resten av dagen bjuder på :)





NYTT ÅR

Nytt år med nya möjligheter. Hoppas på ett bättre år med färre jobbiga händelser, helst inga alls. Igår grät jag mig till sömns. Usch vad jag saknar dig. Jobb idag och vi hade fullt upp. Jag tror det kommer lugna ner sig nästa vecka, ska bli så skönt. Ledig i två hela dagar ska bli underbart. Imorgon blir de att hängs med systrami, så mysigt :) Nu mys med min underbara man !

1 JANUARI

Första dagen på nya året. Nytt år nya tag. Hoppas att ni haft en trevlig nyårsafton!
Imorgon är det tillbaka till verkligheten.



RSS 2.0