VALBORG

Ojojoj, Himlans vad dålig jag har varit på att skiva här. I alla fall... Lilla familjen Solander - Löf är på besök, har varit det sen i fredags! Så det har blivit mycket tid spenderat med familjen. Är dessutom ledig idag! Väldigt skönt måste jag säga, långhelg:). Senare idag ska vi ner och titta lite på brasan och sen blir det middag hemma hos David och Malin med lite folk. Det blir la trevligt! Hoppas ni får en trevlig Valborg!



MUM

Jag älskar dig min finaste bästa mamma <3


KÖPENHAMN

Idag har jag varit i Danmark hela dagen. En dagstripp i och med jobbet. Har varit väldigt kul och lärorikt:). Börjar dock kännas i kroppen nu att man gick upp 03:50 i morse...Så himla trött!! Och helt borta i huvudet efter att man ansträngt sig för att förstå all danska hela dagen också. Det gick ändå förvånansvärt bra, nästan imponerad över mig själv för att jag förstod så mycket, haha.

Nu är jag hemma igen, älsklingen vad snäll och hämtade mig i Bromma. Nu ska vi smutta på en varm choklad med grädde sen måste jag nog allt gå och lägga mig.



VÄRLDENS BÄSTA

Grattis världens bästa mamma på din födelsedag.
Jag tänker på dig <3


SÖNDAG

Middagen igår var mysig. God mat och en smaskig efterrätt.
Nu ska vi straxt sätta oss i bilen för att förutsätta firandet. Idag även för mamma.

Syster blev iaf nöjd med sina presenter från oss. Hoppas mamma blir det hon också.
Så detta får bli en perfekt avslutning på denna vecka.


15 APRIL

Hallå i stugan! Fina helgen jag har haft. I fredags firade vi Hampus, våra föräldrar kom över och vi bjöd på smörgåstårta och annat gottigott. Det ska påpekas att jag hade gjort smörgåstårtorna helt själv, på mammas goda recept! Verkade som att de gick hem iallafall.

Igår morse åkte Hampus till Umeå, kommer inte hem förrän tisdag eftermiddag. Eftersom Malins man inte heller var hemma nu under helgen bestämde vi oss för att ta en liten sleepover! Ett helt dygn, bara hon och jag;). Så vi åt lite tapas på söder, såg hungerspelen på bio och sen gick vi hem och mös ner oss i soffan. Och idag åt vi nybakade scones, jordgubbar och te till frukost framför en film! Satt i myskläder ända till kl 3 då jag var tvungen att pallra mig hem. En riktigt fin helg!

Nu hämtar snart pappa upp mig. Ska till hemfosa och äta middag, sjunga lite och umgås med folket! Bra grejer.


 


MIDDAGSBJUDNING

Ikväll bjuder systrami på middag. Ska bli skönt att få gå bort och äta. Ska även dit imorgon, fast då med släkten.
Fira båda Sandra och mamma, äta god mat och kanske även en bit tårta.

Så Sandra, grattis i efterskott och mamma, grattis i förskott ! :)


ÄLSKADE ÄLSKO

Idag fyller min underbara Hampus år! GRATTIS PÅ DIG ÄLSKLING! Jag älskar dig!


SLUT SOM ARTIST

Ligger i soffan med en kopp te.
Är helt slut i kroppen efter dagens pass på gymmet.
Körde rygg samt biceps/ triceps. Avslutade med några magövningar men var helt slut i kroppen så kände tillslut att det fick fick räcka.
Sandra och Petter kom förbi en sväng här hemma för att jag skulle klippa dem båda.
Så efter middagslagning känner jag att jag är mer än värd att ligga här på soffan.

Imorgon blir det ytterligare en sväng till gymmet sen får jag se vad resten av dagen bjuder på.
Gäller att utnyttja sina lediga dagar.



SEMMY 11ÅR

Uuuh vilken jobbig dag jag haft på jobbet. Som alltid när man varit borta lite längre.. Som tur var jobbade jag bort det mesta så morgondagen ska nog inte bli lika tung.

Idag fyller ju min lilla lillebror 11 år. Vi firade ju honom redan i söndags men såklart man måste gratta på självaste födelsedagen :). Så GRATTIS på dig Sempan!



PT

Länge sen jag skrev här. Skärpning från och med nu.
Är ombytt i h klar för en tyr till gymmet.
Då Tobbe ryska träna idag fick jag en alldeles egen PT idag. Kul och jobbigt !
Skönt att komma iväg innan gymmet blir fullproppat.

Helgen spenderades på jobbet och söndagen ute på Lisö.
Påskmys i all ära. Så mysigt :)

Nu är det dags att åka...
Skriver igen senare ang veckans planer :)


BRUNCH

Hejhopp! Mätt och belåten, det är jag det.. Har ätit storbrunch hemma hos mamma, gottigott! Var precis som en hotellfrulle, med nybakat bröd, massor med frukt, bär osv. Mums!


NIKE

Mina nya fina träningsskor! Väldigt sköna må jag säga, känns som ett riktigt bra köp!





GLAD PÅSK

Så himla skönt att vara ledig! Min påskledighet började redan igår. Spenderade dagen med mami uppe i centrum. Köpte nya träningsskor, löpställ och present till lillebror min som fyller år snart. Pank men nöjd är jag ;).

Idag gick jag upp tidigt för att köra body pump nere på gymmet, drog med mig grinhampus också. Han var inte alls så glad på mig för det, han ville bara sova. haha. Nu sitter jag och lyssnar på musik och leker med datapatan och hampus sitter i soffan och spelar tv-spel. Tar det lite lugnt. Ikväll blir det middag hos Hampus päron.

Glad påsk på er!



HOST HOST

Ojojoj som jag har hostat de senaste dagarna. Satans hals. Man kan ju hoppas på att man får lite magrutor på köpet av allt hostande iallafall, som lite plåster på såren. Ska få lite hostmedicin av mami idag som jag hoppas hjälper, inte så kul att hosta kunderna i örat på jobbet. Trots min onda hals så tränade jag idag. Efter en kopp te hemma hos Malin pallrade vi oss ner till gymmet för att köra CX30. Gick ju bra ändå!

Är lite nervös inför morgondagen. Ska nämligen sitta modell på en kurs via jobbet för att färga håret. Litar ju egentligen inte på någon annan än Sofie när det gäller mitt kaluffs....Har ingen aning om vad de ska göra med håret heller förutom att det antagligen kommer bli ljusare. Huuh, läskigt!! Hejdå rödbruna håret!


1 APRIL

Så har man spenderat en hel helg med syster och lillfamiljen :). Fredagen hemma hos mamma och lördagen hemma hos pappa. Fint att se dem igen. Hoppas att de kommer ner till nästa helg också, med lite tur så!


RSS 2.0