SISTA NOVEMBER

Jaa, så var det sista november. Imorgon börjar julkalendern, muahah. Fast julkalendrarna nu för tiden är så himla dåliga, det var bättre förr som man säger. Mysteriet på Greveholm till exempel, det var grejer det!

Jag och Hampus kör en ledig kväll från gymmet, lagade Tacos till middag, det sitter ju aldrig fel. Just nu sitter jag och myser i soffan med musik i väntan på att Greys ska börja. En helt ok Onsdag :).



TVÄTT

Varför ska man alltid ha berg att tvätta när man bokat tvättstugan. Man tycker det är mycket nog, men nej sen hittar man all handdukar osv som även de ska tvättas.

Tur att jag ändå inte har något annat planerat. Ser ut som en svullen köttbulle om läpparna.
Lägger ut en bild när de lagt sig lite, annars får man men för livet. HAHA nejdå, så illa är det inte.

Nej åter till tvättis och fortsätta !


NERVÖST

Nu sitter jag här på Akademikliniken och ska snart gå in. Har tid om fem min.
Trots att det är exakt samma sak som förra gången jag gjorde detta är jag sjukligt nervös.
Men det är bara att bita ihop, ska man vara fin...


28.11.2011

Igår var det ju första advent! Här hemma är vi inte sådär överförtjusta i julpynt så vi har endast tagit fram två julstakar och en liten ljusslinga. Räcker gott och väl. Inga fula tomtar här inte! Så sjukt vad tiden går fort, rätt som det är så är det väl julafton och allt. Måste verkligen pallra mig ut på julklappsjakt.

Har haft en trevlig helg iallafall. Kul att träffa syster och Iliaz :)



111128

Har varit fullt upp här hemma och på jobbfronten så bloggen har fått lida lite.
Löningsheelg och med drygt en månad kvar till jul har jobbhelgen varit hemsk. När man inte ens har tid att gå på toa eller glömmer bort att dricka vatten, då har det gått alldeles för långt !
Lördagen bestod av jobb sen vidare hem till en kollega som fyllt år. Kände ganska fort att jag inte var på humör för det. Så när samvetet lagt sig lite rörde jag ig hemåt. Mös med min älskling framflr tvn innan vi hoppade i säng. Jobb även igår, fullbokad hela dagen och likaså idag.

Nu är jag ledig i två dagar sen jobb en dag och efter det ledig HELA helgen.
Bär av till Göteborg fredag förmiddag för att hejja på Tobbe.

För den som är intresserade och vill veta mer besök:

www.carlssontobbe.blogg.se

Imorgon ska jag göra mina läppar, som jag väntat ! :)


BESÖK

Dåliga jag som varit dålig på att blogga. Fy skäms... Mycket att göra! Men en himla trevlig grej är ju att vi har besök av syster och iliaz!!!



EN VECKA KVAR

Ledig idag. Så skönt. Idag har jag bara gjort ingenting.
Ska ev ta mig till syster min ikväll eller imorgon kväll. Måste hämta lite saker som jag ska låna till Göteborg.
Bl.a. Deras systemkamera så jag kan knäppa massa kort på Tobbe.

Börjar närma sig nu, nästa vecka smäller det. Tror att nerverna är på spänn här hemma även om det inte visas. Idag får han hem sina små spänniskalsonger Haha ;)
Jag har blivit så van vid hur han ser ut nu så man glömmer nästan hur han såg ut när man började ladda för denna tävling. Satt och kollade på några äldre bilder och ser verkligen skillnad.

Kan inget annat än att vara en stolt flickvän !


HEJHOPP

Tjänare. Har varit en skön helg, med lagom mycket att göra :). Har inhandlat en ny tv-bänk och lite ramar osv. Känns skönt att det äntligen händer grejer, nu ska vi verkligen ta tag i lägenheten så att den känns mer hemtrevlig, mer OSS! Har beställt en massa bilder som kommer i nästa vecka så vi kan fixa fotoväggen också :). Yaay!

Annars har jag plockat mycket hemma, middag hos papi och Sofie + hampus grabbs var här igår. Tur att de var här och hjälpte till med tv-bänken från helvetet. Tror vi hade blivit galna på varandra annars, jag och Hampus. Men nu står den ju där, monterad och fin!



TORSDAG

Jag lever. Har bara inte haft motivationen att skriva på några dagar. När inget speciellt händer heller känns det mer lönlöst.

Jobbet rullar på som det ska, skönt att det finns att göra iaf så att tiden går.

Snart är det dags för mig att vara ledig en hel helg. Kan knappt fatta det själv. Hände senast för över ETT åt sen att jag var ledig en hel helg. Ska bli så skönt !
Anledningen är ju att vi ska ner till Göteborg och hejja på Tobbe då han ska tävla i Bodybuilding.
Bo på hotell, hotellfrukost ja det ska bli så skönt att bara byta miljö.

Denna vecka är jag ledig onsdag och söndag. Ska nog ta mig ut till Lisö och mamma och pappa för att hämta mina julstjärnor så jag har dem till första advent.
Nej nu blir det en kopp te och soffmys !


15.11.2011

Hejsvej på er! Imorgon är min kollega tillbaka! Åh så efterlängtat! Sen att hon kommer vara solbränd, utvilad och fresh medan jag sitter där blek och sunkig är en annan femma. Hehe.

Tänkte faktiskt gå och lägga mig typ nu, redan. Är helt förstörd efter denna vecka som jag suttit själv, så jag behöver all vila jag kan få!  Så ja, jag sussar nog redan 21:00.
OOOH, föresten så klickade jag nyss hem nya träningsskor och en ny vattenflaska! Behövdes verkligen. Egentligen skulle jag vilja köpa mig en massa annatockså. Typ träningsväska, byxor, linnen och tjocktröjor. Men det får vänta till efter jul tror jag. Galet dyrt med träningsgrejs alltså.

Yadayada! Sängen kallar!

FARS DAG

Snacka om off jag har varit. Haft en helvetesvecka på jobbet, längtar INTE till morgondagen om man säger så. Har varit helt slut hela helgen. Menmen, jag klarar mig fint iallafall, trots allt. :).

Idag är det ju faktiskt inte bara Malins födelsedag utan även fars dag! Jag har haft hundarna denna helg också så när pappa och Catarina kommer och hämtar dem vid 5 rycket så ska jag bjuda på lite farsdagsfika. Gött! Har varit en fin helg även fast jag varit en riktig tröttmössa. I fredags hade jag Sofie över på en kopp te och prat, igår hade vi malin, David och Danne över på middag och idag blir det ju som sagt fika med papi. En finfin helg indeed.




papi!


GRATTIS MALIN

Idag fyller Malin år! Grattis grattis grattis på dig!



TVÅ FLUGOR I EN SMÄLL

Tänkte pass apå att visa en bild på hur mitt hår ser ut nu. Efter lite meck med färgningar både på salongen och hemma känner jag mig väldigt nöjd !

Sen har jag världens bästa pojkvän som överraskade mig lite idag.  Dels har han köpt en Bwn & Jerrys till mig samt en ybermysig kopta med gosigt ludd i luvan. Skulle gärna ta det till en vana ;)

Två bilder där jag har tröjan på båda :)

  

TISDAG

Ledig idagigen vilket var hur skönt som helst. Började dagen med en sovmorgon, tog emot att gå upp då Tobbe låg kvar för att sova några timmar till eftersom han jobbade sent igår natt.

Har spenderat mycket tid i tvättstugan idag då vi inser att vi måste tvätta då det tryter i garderoben.
Bättre planering kanske !?
Trotsade det fina vädret och unnade mig lite egentid utan måsten. Satt mest framför tvn eller läste min bok.
Tobbe varken jobbar inatt eller tränar imorgon så då blir det kvalitetstid, så underbart !
Man inser att man behöver det eftersom vi går om varandra så himla mycket när vi jobbar. Så man får njuta av de dagar vi har.

Nu kallar sängen så får vi se vad som sker imorgon.
Natti natti :)

ÅNGEST

Har precis duschat efter två timmar nere på gymmet. Blev en timme zumba, 30min bodypump och 30min CX30. Herrejisses vad killen som är instruktör på zumban kan shaka ass, helt sinnes! Väldigt duktig. Och sköj varet.

Nu sitter jag och försöker ladda lite, försöker tänka positivt. Det är nämligen så att kollegan min har semester nu i en vecka = jag blir helt ensam. Jag kommer ha det så galet stressigt. Det kommer inte bli kul alls, men vad gör man. Det är bara köra på.

SAKNAR DIG

Efter att ha varit ute hos mamma och pappa åkte vi på genvägen förbi Sorunda kyrka.
Farfar har det så fint där han ligger.

Saknar dig så mycket att det gör ont. Allt blir så fel när jag står där och alla fina minnen kommer tillbaka.
Vill ha dig vid min sida så vi kan minnas alltsammans tillsammans.


RIDICULOUSLY AMAZING

Tuudilu!! Sicken fin söndag. Detta har man hunnit med idag vettni:


- Frukost-date med Sofie i centrum.
Kaffe med Papi och Catarina.
- Haft Amanda här större delen av dagen! Muffinsbak, te och prat!
- Lagat go-middag med älsko.


Kan ju inte bli så mycket bättre! :)








IDIOTI

Vilka idioter det finns. Gå på en oskyldig människa för att man inte har något bättre för sig.
USCH säger jag bara !
Tankar till dig...

Nog om det. Nu sitter jag hemma har bara ätit en snabb middag och hamnade nu här.
Träffade Sandra för en stund sen och vi bestämde oss för en frukostdejt imorgon i Haninge C. Myys :) Födelsedagspresent ska även inhandlas till pappsen som ska firas senare på kvällen.
Nu en mysig hemmakväll med älskling, man ska vara rädd om sina nära...


HUNDVAKT

nejmen vilka har vi här då? MYYS!




JOBB JOBB JOBB

Då var man påväg mot jobbet igen. Känner mig alldeles slut i hela kroppen. Eftersom jag är ledig nu på söndag jobbade jag i tisdags. Man är så van att vara ledig två dagar i rad. Så det har spökat lite i kroppen denna vecka. Hela lediga onsdagen spenderades på salongen den med vilket bidrar till min trötthet. Men det var det värt för nu är jag fin i håret igen. Bild får komma upp vid annat tillfälle. Jag längtar tills helgen då jag får träffa familjen. Var ett tag sen alla var samlade :)

02.11.2011

Hallå i stugan. Så var onsdagen nästan slut, vad fort denna vecka har gått hittils! Just nu sitter jag och smaskar på lite melon, välfötjänt belöning efter träningen idag tycker jag, hehe. Även fast jag inte alls körde så hårt. Men det är tredje dagen i rad, det är ju iallafall något :).

Sitter och kikar runt lite på möbler och tapeter också. Vi hade ju tänkt att köpa oss lite nytt i julklapp till oss själva. Tapeten i sovrummet ska väck och det ska upp med en ny. Jag har letat som en galning efter nån fin med fåglar och har nu blivit förälskad i en från laura ashley. Den bara ska jag ha! Det är så svårt att välja vilken färg bara. Jag lutar åt den vit/beiga men hampus lutar åt den vit/blå. Huuh!



RSS 2.0