27/3

Mötte upp Sofie efter jobbet idag. Vi åt lite middag i centrum sen följde hon med mig hem och klippte bort mina äckligt torra toppar. Så nu känns det mycket bättre! Har haft lite smått ångest över mitt hår på senaste tiden.

Sitter nu i soffan med en kopp te och försöker kurera mig. Min hals har svullnat upp, bara sådär. Ont göret. Måste verkligen bli bra till helgen då syster och hennes fina lilla familj kommer ner på besök. Massa c-vitamin, honung och bafucin just nu. Föresten, mamma, min honung börjar ta slut *blinkblink*, haha.

Hoppas veckan går fort, vill ha fredag nu! Vill träffa Syster och Co nu!



SÖDER

Snart beger jag mig in på söder för att möta upp Vickan. Ska bli kul att se henne igen, sesas ju så sällan. Vi ska luncha lite och ta igen sen sist. Värsta fina vädret ute nu också! Finfin söndag.


JORDGUBBAR

Hejsvej! Idag bjöds det på mumsfrukost på jobbet. Åt så himla mycket eftersom det var så gott så när det vad dags för lunch sen så var jag inte alls hungrig... Därför gick jag och Kristin bara ner på Ica och köpte jordgubbar och vaniljkesella som vi tog med upp på takterrassen och mumsade på i solen. Vilket väder!!! Fredagen har börjat bra må jag säga .

Nu sitter jag på tväris mot Globen för att möta upp älsko. Så får vi se vad vi hittar på för äventyr idag.


SÖNDAGS FIKA

Söndagsfika med min fagra fru


JOBB IGEN

Då sitter man på bussen mot jobbet. Var endast ledig igår istället för i tisdags också, så dagen var fullspäckad.
Tog mig ut på en halvtimmes PW imorse också. Så skönt, solen var uppe och termometern visade fem grader i skuggan.
Så nu är jag laddad för en lång dag.
Jobb 11-20, men blir förhoppningsvis hämtad på jobbet och får komma hem ca en timme tidigare än vanligt.

Nu är det jobb två dagar till för på lördag kommer den bästa på besök. Längtar till att få hålla om henne och känna lite på lillkillen i magen :)
Som jag längtat !


ONSDAG

Har varit så himla glad den här veckan, så underbart väder!! Har faktiskt bytt ut vinterjackan mot skinnjackan nu också. Idag har jag och älsko tagit en slappkväll, ätit soppa med valnötsbröd och sedan degat i soffan. Väntar just nu på att greys ska börja. Onsdagskvällar är min heliga mysiga vilodag.


BAKNING

Tobbe har länge tjatat om dessa. Så nu står de där för att svalna :)


TIPPTOPP

Tjingeling! Ännu en fin helg! Startade helgen i fredags med att möta bästaste pälsen i centrum för att inhandla middagen. Vi skickade ut Hampus så att vi fick en tjejkväll bara hon och jag, bestående av middag, bak, snickelisnack, godis, musik, te och en film! Slutade med att vi somnade ute i soffan. Himla trevligt.

Igår däremot fyllde Tom 40 år! Så vid tvåtiden åkte vi hem till mamma och Co. för att fira honom. Kladdkakemuffinsen som amanda och jag bakat gjorde succe!! Blev även så att vi stannade där hela kvällen för middag och mello.

Nu är det söndag och helgen är snart slut. Att helgerna alltid ska gå så himla fort.... Vi ska iallafall snart åka och träna och ikväll kommer bork över på tacos.



UPPE MED TUPPEN

Då var man redan uppe. Kändes hemskt bär klockan ringde och jag visste att jag kunde få sova två hela timmar till.
Men nej nej. Nu ska jag straxt röra mig mot bussen som tar mig till gymmet.
Efter det blir det jobb 11-20.

Skönt att börja dagen på detta via faktiskt..
Nej bussen kallar...


ILLA

Jaha, så var man redan på väg hem från jobbet. Så himla ont i magen och illamående. Det vill inte ge med sig. Så nu blir det till att bädda ner sig i sängen och tycka synd om sig själv... hoppas på en bättre dag imorgon.


BLARF

Så himla fint när Amanda är tillbaka i trakterna, under en lite längre period också:) igår spenderades ett helt dygn med na! Börjades med en tur inne i staden där vi kikade runt och även åt middag. Sen på kvällen blev det in till staden igen för att dansa litet tillsammans med en massa andra trevligt folk. Hon sov även över hos oss så i morse tog vi tre en stor mysfrukost. Härlig helg med finaste pinglan!

Nu ligger jag och älsko och bara degar i soffan. Känner mig inte sådär super taggad på att jobba imorgon inte. Men sånt är livet.





 


RSS 2.0